Al VI-lea Congres Internațional de Homeopatie CEDH Recomandat

6-7 Octombrie 2017 Congrese si Conferinte
Barcelona | Spania Barcelona | Spania

Poziția Homeopatiei în Medicina Integrativă

în Neuropsihologie, Geriatrie, Oncologie, Boli Auto-Imune, Ginecologie, Obstetrică, Chirurgie, Reumatologie, Cardiologie

CEDH, Școala de Homeopatie Clinică cu o prezență în peste 20 de țări, dorește să dezvolte Homeopatia Clinică cu ajutorul unui mesaj eficient si unanim. Din anul 2013 până în ziua de azi, CEDH a pregătit peste 3000 de specialiști in domeniul medical, în toată lumea, prin intermediul a peste 1000 de practicanți experți în homeopatie clinică, care își fac publică experiența lor prin intermediul programelor educaționale CEDH.

În fiecare an, CEDH organizează un Congres Internațional pentru a aduce împreună Comunitatea Internațional de Homeopați, pentru a discuta teme clinice și/sau patologii legate de noile descoperiri medicale și pentru a îmbogăți practica lor zilnică prin acapararea de cunoștințe noi.

Prin intermediul experimentelor și cazurilor clinice, oratorii vor sublinia căile Homeopatiei, disponibile medicilor, în patologii specifice unde atenția acordată unui pacient, în totalitate, este esențială.

Prin diversitatea subiectelor și topicurilor, tratate conform metodologiei și consensului internațional al CEDH, veți avea posibilitatea de a căpăta mai multă experiență în practica dumneavoastră oferindu-i Homeopatiei locul său de merit în rândul celorlalte posibilități terapeutice.

Data: 6-7 Octombrie 2017

Locatie: Barcelona | Spania

Pentru cei care doresc sa se inscrie, puteti contacta:

Speranţa DUDU
Telefon: 0725 331409 | 0727 827297
Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

sau puteti accesa direct pagina CEDH

Venue:
Barcelona | Spania
Speaker:
CEDH